Dječji vrtić Medulin Dječji vrtić Medulin

Krećemo u vrtić – i roditelji prolaze prilagodbu!


Draga djeco, roditelji, skrbnici želimo Vam veseo početak nove pedagoške godine!   Ukoliko ste ime svojeg djeteta pronašli na listi primljenih za vrtić u nadolazećoj pedagoškoj godini, vjerojatno ste osjetili olakšanje jer ste time svojem djetetu osigurali boravak na sigurnom i poticajnom mjestu dok ste vi na poslu, a sebi miran povratak na posao.

Vjerojatno ste do sada već obavili prvi uvodni razgovor sa stručnim timom vrtića. Moguće je da ste prisustvovali prvom roditeljskom sastanku za roditelje novoupisane djece, a možda ste i istražili članke na internetu o ovoj temi.

Stručnjaci u većini članaka opisuju razdoblje prilagodbe, govore o čemu ovisi njezina uspješnost, pripremaju roditelje na očekivana ponašanja djeteta te opisuju učinkovita ponašanja...

Više informacija

Lista reda prvenstva za upis djece u Dječji vrtić Medulin za pedagošku godinu 2022./2023.


Poštovani roditelji/skrbnici objavljujemo Listu reda prvenstva za upis djece u Dječji vrtić Medulin za pedagošku godinu 2022./2023. Sve pojedinosti oko upisa nalaze se u objavljenom dokumentu.

Više informacija

UPISI U PEDAGOŠKU GODINU 2022./2023.


Dječji vrtić Medulin objavio je poziv za upise djece u Programe vrtića i jaslica za pedagošku godinu 2022./2023. U sljedećoj pedagoškoj godini pored redovitog cjelodnevnog i poludnevnog programa vrtića, redovnog programa ranog učenja engleskog jezika kao i redovnog vrtićkog Montessori programa u podružnici Pomer pokreće se novi vrtićki redoviti program ranog učenja talijanskog jezika. Zbog popunjenih kapaciteta u vrtiću Medulin u sljedećoj pedagoškoj godini za neke programe  neće se vršiti upis djece. Prijave za upis u programe podnose se od 12. do 20. svibnja 2022. godine putem nacionalnog portala e–Upisa, dostupnog na portalu e-Građani putem poveznice: https://e-upisi.hr/ Preduvjeti za korištenje aplikacije e – Upisi su pristup internetu, postojanje OIB broja, posjedovanje važeće...

Više informacija