Dječji vrtić Medulin Dječji vrtić Medulin

Tjedan Rastimo zajedno 18. – 22.rujna 2023. godine


Dječji vrtić Medulin uključio se u Tjedan Rastimo zajedno koji se provodi na nivou Hrvatske  s ciljem veće vidljivosti i promocije programa podrške roditeljstvu Rastimo zajedno među roditeljima. U tjednu Rastimo zajedno možete se informirati o samom programu putem kutaka Rastimo zajedno koji će biti istaknuti na ulazu u naše vrtiće. O početku provedbe novog ciklusa radionica za roditelje u našoj Ustanovi naknadno ćemo Vas informirati tijekom listopada. Također pozivamo roditelje da se prijave na newsletter Centar Rastimo zajedno gdje mogu pročitati praktične informacije o aktualnim temama vezano za djecu i roditeljstvo: https://www.rastimozajedno.hr/newsletter/ U istom tjednu pozivamo sve roditelje na besplatno online predavanje psihologinje Tene Erceg Milković (DV Konavle) „Krenuli smo u vrtić –...

Više informacija

Obavijest za roditelje/skrbnike


Pozivaju se roditelji svih odgojnih skupina da se odazovu roditeljskom sastanku koji će se održati 19.rujna 2023. godine u 17.30 sati, u centralnoj zgradi Dječjeg vrtića u Medulinu.

Više informacija

Lista reda prvenstva za upis djece u Dječji vrtić Medulin za pedagošku godinu 2023./2024.


Poštovani roditelji/skrbnici objavljujemo Listu reda prvenstva za upis djece u Dječji vrtić Medulin za pedagošku godinu 2023./2024. Sve pojedinosti oko upisa nalaze se u objavljenom dokumentu.

Više informacija