Dječji vrtić Medulin Dječji vrtić Medulin

Odluka o sufinanciranju predškolskih ustanova


Dana 20. prosinca 2022. godine Općinsko vijeće Općine Medulin donijelo je Odluku o sufinanciranju predškolskih ustanova u ustanovama kojih je osnivač Općina Medulin te u ustanovama drugih osnivača.

Više informacija

Predupisi u osnovnu školu


Pozivaju se roditelji, odnosno skrbnici, s prebivalištem na području Grada Pule, Općine Fažana, Medulina, Ližnjana i Grada Vodnjana, da prijave djecu koja će do 1. travnja 2023. godine navršiti šest godina života radi evidencije polaznika prvog razreda osnovne škole, te organiziranja pregleda djece u školskoj godini 2023/2024.

Više informacija

Krećemo u vrtić – i roditelji prolaze prilagodbu!


Draga djeco, roditelji, skrbnici želimo Vam veseo početak nove pedagoške godine!   Ukoliko ste ime svojeg djeteta pronašli na listi primljenih za vrtić u nadolazećoj pedagoškoj godini, vjerojatno ste osjetili olakšanje jer ste time svojem djetetu osigurali boravak na sigurnom i poticajnom mjestu dok ste vi na poslu, a sebi miran povratak na posao.

Vjerojatno ste do sada već obavili prvi uvodni razgovor sa stručnim timom vrtića. Moguće je da ste prisustvovali prvom roditeljskom sastanku za roditelje novoupisane djece, a možda ste i istražili članke na internetu o ovoj temi.

Stručnjaci u većini članaka opisuju razdoblje prilagodbe, govore o čemu ovisi njezina uspješnost, pripremaju roditelje na očekivana ponašanja djeteta te opisuju učinkovita ponašanja...

Više informacija