Dječji vrtić Medulin Dječji vrtić Medulin

OBAVIJEST ZA RODITELJE BUDUĆIH PRVAŠIĆA – PREDUPISI U OSNOVNU ŠKOLU DR. MATE DEMARINA MEDULIN ZA ŠKOLSKU GODINU 2022./2023.


  Predupisi će se obavljati 26., 27. i 28. siječnja 2022. godine i ove godine provodit će se putem elektronske pošte (e-maila) ili telefona na način da u rečenom periodu od 26. do 28. siječnja 2022. godine roditelji mogu poslati e-mail na elektroničku adresu pedagoginje Osnovne škole dr. Mate Demarina s podacima koji su potrebni za predupis (pedagoginja Magdalena Jurić, adresa elektroničke pošte: magdalena.juric4@skole.hr). Kako bi škola mogla efikasno provesti postupak predupisa u prilogu pročitajte službenu obavijest o postupku predupisa djece te dokument s popisom potrebnih podataka za predupis. Molimo roditelje da pažljivo pročitaju sve potrebite upute kako bi ispunili zatražene podatke.  

Više informacija

Poštovani roditelji/skrbnici


Obavještavamo Vas da će vrtić u petak,  24. i 31. prosinca 2021. godine raditi skraćeno radno vrijeme. Radno vrijeme vrtića u dva navedena dana je do 13.00 sati.   U ime cijelog kolektiva zahvaljujemo na razumijevanju te  Vam želimo da ovo blagdansko vrijeme provedete u krugu obitelji i Vaših najmilijih.   Sretan Božić i Novu 2022. godinu žele Vam  djelatnici Dječjeg vrtića Medulin!

Više informacija

PROSINAČKE AKTIVNOSTI DJECE U PODRUŽNICI POMER


Podružnicu  Dječjeg vrtića Medulin u Pomeru  sačinjavaju tri skupine, od toga dvije jasličke („Loptice“ i „Žabice“) i jedna vrtička („Pčelice“) . U mjesecu koji je sad već skoro za nama , djeca su imala priliku učestvovati te  proživjeti mnoštvo različitih događaja i planiranih aktivnosti.  U nastavku slijedi kratki pregled. Početkom mjeseca vrtićka skupina “Pčelice“  odlazi u Pulu na predstavu u režiji Teatra Naranča pod nazivom „Snježna kraljica“. Tu prliku iskoristili su i za razgledavanje blagdanski  uređenog dijela grada, igru u parku Grada Graza te kušanje ukusnih fritula koje mame svojim opojnim mirisom doma. Sv. Nikolu su u suradnji s Općinom Medulin dočekali „koli“ Malina te su se, poštujuć...

Više informacija