Dječji vrtić Medulin Dječji vrtić Medulin

UPISI U PEDAGOŠKU GODINU 2022./2023.


Dječji vrtić Medulin objavio je poziv za upise djece u Programe vrtića i jaslica za pedagošku godinu 2022./2023. U sljedećoj pedagoškoj godini pored redovitog cjelodnevnog i poludnevnog programa vrtića, redovnog programa ranog učenja engleskog jezika kao i redovnog vrtićkog Montessori programa u podružnici Pomer pokreće se novi vrtićki redoviti program ranog učenja talijanskog jezika. Zbog popunjenih kapaciteta u vrtiću Medulin u sljedećoj pedagoškoj godini za neke programe  neće se vršiti upis djece.

Prijave za upis u programe podnose se od 12. do 20. svibnja 2022. godine putem nacionalnog portala e–Upisa, dostupnog na portalu e-Građani putem poveznice: https://e-upisi.hr/

Preduvjeti za korištenje aplikacije e – Upisi su pristup internetu, postojanje OIB broja, posjedovanje važeće vjerodajnice odgovarajuće sigurnosne razine (dovoljno je razina 2) kao i evidentiran odnos roditelj i dijete u sustavu e – Građani. 

Nakon uspješne autentifikacije putem NIAS sustava, a prilikom prve prijave u web aplikaciju Upisi u dječje vrtiće, potrebno je prihvatiti odredbe općih uvjeta korištenja sustava. Korisnik prihvaćanjem općih uvjeta ujedno prihvaća uvjete vezane uz korištenje osobnih podataka (GDPR).

Pozivaju se roditelji da prije same prijave u sustavu e – Građani provjere podatke koji se u sustavu nalaze o njima i djeci. Ukoliko roditelji/skrbnici zatrebaju pomoć u postupku elektroničke prijave u dječji vrtić mogu se obratiti upravi Dječjeg vrtića Medulin na e mail adresu: upisi.dvmedulin@gmail.com

Lista reda prvenstva putem koje roditelj/skrbnik ostvaruje uvid u broj bodova i rezultat upisa objaviti će se 06. lipnja 2022. godine na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Medulin www.dvmedulin.hr i mrežnim stranicama Općine Medulin.

Roditelj/skrbnik djeteta, nezadovoljan rezultatom upisa može izjaviti žalbu Upravnom vijeću Vrtića u roku od 15 dana od dana objave Liste reda prvenstva.

Žalba se dostavlja putem e mail adrese upisi.dvmedulin@gmail.com ili poštom na adresu Dječji vrtić Medulin, Munida 3A, 52 203 Medulin s naznakom: „Žalba na Listu reda prvenstva“.

 

 

Sve informacije možete pronaći na: https://www.dvmedulin.hr/dokumenti/upisi

Datoteke vezane uz novost

Povratak na novosti