Dječji vrtić Medulin Dječji vrtić Medulin

Prezentacija kalendara Dječjeg vrtića Medulin i knjige „Tragovi u moru“


S velikim entuzijazmom i ove je godine Dječji vrtić Medulin dana 13.12.2018. u 18 sati u prostorijama Vatrogasnog doma DVD-a Medulin, organizirao prezentaciju kalendara Dječjeg vrtića Medulin te knjige „Tragovi u moru“.

Materijali su nastali kao dio cjelogodišnjeg rada koji se provodio u vrtiću u sklopu projekta IŽ „Implementacije zavičajnosti u kurikulume predškolskih ustanova“.

Knjiga donosi prezentaciju rada odgojiteljica s djecom u...

Više informacija

Radionica „Zdrave kosti“


Hrvatska liga protiv reumatizma nastavlja s edukacijama za najmlađe te je u sklopu svojih aktivnost 27.09. 2018. održana radionica „Zdrave kosti“ u centralnoj zgradi našeg vrtića.

Radionica se sastojala iz tri kratka dijela gdje je u  prvom dijelu maskota Super kost razgovarala s djecom o važnosti prehrane bogate kalcijem,  važnosti tjelovježbe i D vitamina kako bi njihove kosti bile snažne i zdrave kao kod Super kosti. U drugom dijelu...

Više informacija

Završni trening prve škole plivanja


Na bazenu Hotela Park Plaza Belvedere dana 10. svibnja 2018. održan je završni trening prve škole plivanja za djecu predškolske dobi koja pohađaju Dječji vrtić Medulin. Nakon 12 tjedana marljivog rada djece i odgojiteljica, puno strpljenja i upornosti i hvalevrijednoj suradnji s trenerima ronilačkog sportskog kluba „Mladost“ Medulin – Leom Ikić Ćupev i Robertom Ćupev, 46 djece u godini pred polazak u osnovnu školu u potpunosti je svladalo...

Više informacija